Antimuzej nositelj oznake Safe Stay in Croatia

Antimuzej je nositelj međunarodne i nacionalne oznake Safe Stay in Croatia. Oznaku dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske.

Označavajući turističku ponudu sigurnosnim oznakama Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC) Safe Travels i nacionalnom sigurnosnom oznakom Safe Stay in Croatia, turistima omogućujemo turističku ponudu u kojoj se primjenjuju Protokoli za siguran boravak u Hrvatskoj. Hrvatska je, kao i mnogobrojne turističke destinacije, trenutno suočena s izazovima uzrokovanim pandemijom koronavirusa. Kako bi se turisti osjećali sigurno i zaštićeno, cilj je educirati ih i upoznati s protokolima i mjerama koje se provode na svim razinama turističke djelatnosti, nudeći im pritom ugodan boravak u našoj zemlji. U tu svrhu na nacionalnoj razini je pokrenut projekt Safe stay in Croatia.

Cilj projekta Safe stay in Croatia je uvođenje posebne oznake sigurnosti u Republici Hrvatskoj, informiranje turističkog sustava o njenom postojanju, uvjetima i načinu stjecanja te, u konačnici, brendiranje Hrvatske kao sigurne destinacije.

NAPOMENA:

Posjetitelje Antimuzeja molimo da prilikom dolaska u Antimuzej, nose propisane zaštitne maske, te na ulasku dezinficiraju ruke.

Bez zaštitne maske ne možete ući u prostorije stalnog postava Antimuzeja.

U prostorijama stalnog postava Antimuzeja istovremeno mogu boraviti 3 (tri) osobe.

Prostorije Antimuzeja prozračujemo svaka dva sata po trideset minuta.

Tijekom cijelog dana kontrolira se vlaga i temperatura zraka u Antimuzeju.

U izložbenoj dvorani Antimuzeja (u kojoj se postavljaju povremene izložbe, te u kojoj je stalni postav Zbirke Rene Hollos) istovremeno može boraviti 5 (pet) posjetitelja, uz poštivanje svih ostalih već navedenih epidemioloških mjera.

Molimo naše posjetitelje da se pridržavaju svih propisanih epidemioloških mjera.

Zahvaljujemo na razumijevanju.